Jdi na obsah Jdi na menu
 

Ubytování

Ubytování

V ceně ubytování je polopenze s nápoji ke snídani, denní odvoz na pláž a služby průvodce.
Garance pokoje do odjezdu.
Další info na vyžádání - orientační ceny jsou v rubrice
"ceny pobytů/Termíny"
Lze zařídit i ubytování bez stravy, nebo jen se snídaní.


Vila "L" hotelového typu s bazénem na břehu řeky - uzavřený areál, celkem 8 pokojů - klidná část Bentoty.

vila1-min.png

vila2-min.png

Ubytování je v soukromém a uzavřeném areálu hotelového typu s novým bazénem přímo u řeky. Je zde celkem 8 pokojů: 2 x 2 lůžka,  3 x 3 lůžka, 1 x 1 lůžko a 2 x 4 lůžko. V každém je king-size manželská postel a u třílůžkových další samostatná postel. K dispozici je kromě průvodce i pokojová služba a kuchař, který připravuje bohaté snídaně a večeře dle přání, převážně místní jídla. Každý pokoj má své sociální zařízení - sprchový kout, klimatizaci, miniledničku, rychlovarnou konvici, TV a trezor. Jídelna je ve společných prostorách a rovněž bazén je společný. Možnost vyjížďky po řece v motorovém člunu (za poplatek).


Cena ubytování je dle počtu osob a stravy na dotaz.

V ceně ubytování je doprava místním prostředkem TukTuk 1x denně na pláž a zpět. Dále garance pokoje do odjezdu na letiště.

Dále je v místě možnost zapůjčení jízdních kol, vodního skútru, surfu, kanoe atd... Dále možnost rybaření nebo vaření místních pokrmů.


Nová vila "B" hotelového typu s bazénem -  uzavřený areál. Celkem 5 dvoulůžkových pokojů, u dvou lze zařídit i třetí lůžko - klidná část Aluthgamy.

vila3-min.png

vila4-min.png

vila6-min.png

vila7-min.png

vila8-min.png

Ubytování je v novém soukromém areálu hotelového typu. K dispozici je celkem 5 dvoulůžkových pokojů, u dvou lze přidat třetí lůžko. V každém pokoji je king-size manželská postel, dále sociální zařízení, 2 x sprchový kout, mýdlo, ručníky do koupelny i k bazénu, vysoušeč vlasů, klimatizace, větrák, minilednička, konvice na čaj, TV a trezor.  K dispozici je kuchař, který připravuje snídaně a večeře přímo ve vile.  Rezort vhodný k odpočinku a relaxaci v klidné části města.


Cena ubytování je dle počtu osob na dotaz.

V ceně ubytování je doprava místním prostředkem TukTuk 1x denně na pláž a zpět.


Ajurvédský hotel s bazénem, 10 minut pěšky od pláže. Hotelové služby, dvoulůžkové pokoje.

ubytko2-min.png

Ubytování je v soukromém uzavřeném areálu. V každém pokoji je king-size - manželská postel. U přistýlky jde o skládací postel s plnohodnotnou matrací - vhodné pro děti. K dispozici je pokojová služba a kuchař, který připravuje místní jídla. Každý pokoj má své sociální zařízení - sprchový kout, klimatizaci, miniledničku, TV. Jídelna je ve společných prostorách. Vhodné pro relax s Ajurvédskými masážemi - je přítomen i lékař na doporučení nejvhodnější terapie. Hotel je primárně využíván pro ajurvédskou očistu organismu, čemuž odpovídají i zdravé pokrmy a nápoje - pouze nealko. Běžný pobyt  bez procedur je rovněž možný.


Cena ubytování je dle počtu osob a stravy na dotaz. Možnost snídaně nebo polopenze s nápoji ke snídani. Plná penze na vyžádání.

Dále je v místě možnost zapůjčení jízdních kol, vodního skútru, surfu, kanoe atd... Dále možnost rybaření nebo vaření místních pokrmů.


 

   Vila  "W" s velkým bazénem - vila v těsné blízkosti vily "L", klidná část Bentoty.

screen-shot-09-03-23-at-05.06-pm.pngscreen-shot-09-03-23-at-05.06-pm-001.pngUbytování je v soukromém areálu hotelového typu s bazénem přímo u řeky. Je zde celkem 6 pokojů. V každém je king-size manželská postel a u třílůžkových další samostatná postel. K dispozici je kromě průvodce i pokojová služba a kuchař, který připravuje bohaté snídaně a večeře dle přání, převážně místní jídla. Každý pokoj má své sociální zařízení, klimatizaci, miniledničku a TV. Jídelna je ve společných prostorách a rovněž bazén je společný. Možnost vyjížďky po řece v motorovém člunu (za poplatek).

 


Se vším Vám rádi poradíme.


Tyto stránky jsou provozovány zdarma jako podpora místních průvodců na Srí Lance.


 

 

Náhledy fotografií ze složky Ubytování